Sök företag

Sök efter företag i vår nordiska databas. Här hittar du marknadsinformation om cirka 500 000 företag.

Enkel sökning (fritext)

Avancerad sökning (urval)

loading

Largestcompanies – Nordens största företag

Sajten för dig som vill hålla koll på det nordiska näringslivet

Om tjänsten

Largestcompanies innehåller bland annat adresser, marknadsinformation och bokslutsinformation om Nordens 500 000 största företag. Uppdatering av databasen sker dagligen, och vi lägger stort fokus på att förädla informationen med exempelvis namn och e-postadresser till centrala beslutsfattare.

Samtliga företag på sajten presenteras med information om vilken placering de har totalt sett och även i sin bransch. Denna rankning återfinns både på nationell och nordisk nivå och visas för en rad olika nyckeltal som omsättning, antal anställda och resultat.

I våra grafer på företagens presentationssidor kan du se hur valt företag förhåller sig till sin bransch under de tre senaste åren. Du kan välja grafer och diagram för bl.a. omsättning, resultat, antal anställda, soliditet, likviditet och lönsamhet. Denna branschjämförelse är unik och ger dig en tydlig och lättöverskådlig bild av hur företaget står sig mot sitt ”branschindex”.

Unika topplistor

Du kan på ett enkelt sätt ta del av en mängd topplistor baserade på land, län, bransch och välja avgränsning i form av de som har flest anställda, omsätter mest eller har gjort störst vinst. Med vår topplisteväljare tar det bara någon minut att ta fram t.ex. de transport- och logistikföretag i Örebro län som har flest anställda. Möjligheterna är i stort sett obegränsade och passar dig som är analytiker, journalist eller bara nyfiken på hur omvärlden ser ut.

Sök information

Sökvariablerna är många på Largestcompanies. Du kan bland annat söka på företagsnamn, organisationsnummer, postnummer, ort, län, bransch, omsättning, export, resultat och antal anställda. Samtliga variabler går att kombinera och du får ett exakt verktyg för att ta fram ditt unika urval.

Exportera

Med Access Plus får du ett kraftfullt verktyg för analys, marknadsföring och försäljning som ger dig tillgång till detaljerad marknadsinformation från 500 000 företag i Norden. Du kan enkelt analysera din bransch eller dina konkurrenter samt exportera marknadsinformationen till exempelvis Excel.

Access Plus effektiviserar ditt dagliga arbete i jakten på nya kunder och leverantörer samtidigt som du får ett smidigt verktyg för omvärldsanalys.

Exempel på vad du kan göra med exportfunktionen
  • Förse dina säljare med företagslistor (telemarketinglistor) i er målgrupp.
  • Exportera information om dina branschkollegor och se hur ditt företag står sig i konkurrensen.

Vill du ha relevant, komplett och uppdaterad marknadsinformation? Gå till vårt kontaktformulär och anmäl ditt intresse.

Om oss | Kontakta oss